TECHNICKÁ PODPORA
V případě jakéhokoliv dotazu ať už ohledně rozměru, materiálu, použití nebo ověření dostupnosti nás neváhejte kontaktovat:


Martin Svačina
+420 603 311 346 info@tesarskekovani.eu

Tesařské kování Vizovice, Tesařské kování Zlín, Tesařské kování Jižní morava, Tesařské kování Zlínský kraj, Tesařské kování Morava, Tesařské kování Zlin, Tesařské kování Moravskoslezský kraj, Tesařské kování Jihomoravský kraj

Kategorie

Ochrana osobních údajů

Informace o kupujících jsou uchovávány v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. ve znění pozdějších dodatků a předpisů.

Kupující vyplněním a odesláním objednávky prostřednictvím internetového obchodu dává prodávajícímu souhlas se správou, zpracováním a uchováváním svých osobních údajů za podmínek stanovených zákonem o ochraně osobních údajů.

Tyto údaje slouží především pro usnadnění objednávek zákazníků v budoucnu.

Osobní údaje kupujících jsou plně zabezpečeny proti zneužití.

Osobní údaje kupujících prodávající nepředává žádné další osobě. Výjimku představují externí dopravci, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v minimálním rozsahu, který je nutný pro doručení zboží.

Jednotlivé smlouvy jsou po svém uzavření prodávajícím archivovány, a to ve formě elektronické a jsou přístupné pouze prodávajícímu.

Kupující má právo přístupu ke svým osobním údajům, právo na jejich opravu včetně dalších zákonných práv k těmto údajům.

Osobní údaje je možno na základě písemné žádosti kupujícího vymazat z databáze prodávajícího.


Tesařské kování, © 2018
TOPlist
Zobrazit: Mobilní zařízení / Stolní počítač